Bemutatkozás

A Cool4U Automotive Kft. 2001 tavaszán kezdte meg működését, elsősorban a lakossági és jármű klímaberendezések értékesítésére alapozva tevékenységét. A járműklíma üzletág a budapesti raktárbázisra épített, 24 órán belüli házhoz szállítással a járműklíma kereskedelem meghatározó szereplőjévé vált.

2016-tól a kereskedelmi portfólió kiegészült az állófűtések és alkatrészei értékesítésével. A piaci igények felmérését követően 2017-től az AUTOTERM  levegős és vizes állófűtések forgalmazását kezdtük meg. A márka hivatalos disztribútoraként az AIR és FLOW termékek népszerűsítése mellett az értékesítést széleskörű raktári háttérrel biztosítjuk. Ugyanebben az évben elindítottuk állófűtés-szerelő képzésünket, és kialakítottuk a magyarországi hivatalos szervizhálózatot, mely az európai szervizhálózat része.

Az AUTOTERM AIR levegős állófűtések és az AUTOTERM FLOW vizes előmelegítők mindegyikére 2 év gyártói garanciát vállalunk. 

Az AUTOTERM levegős és vizes fűtéseket az orosz ADVERS Ltd., a világ harmadik legnagyobb független állófűtés gyártója fejleszti és gyártja. Az ADVERS jól ismert a világon magas színvonalú termelése és rugalmas árpolitikája miatt. Az ADVERS által kifejlesztett eredeti megoldások jelentősen megelőzik a versenytársakat a termék élettartama, biztonsága, minősége, üzemeltetés költségei és egyéb lényeges tényezők szempontjából.

Minden AUTOTERM termék az Európai Unió hatályos jogszabályaival összhangban készül, melyet hivatalos európai intézmények tanúsítják.

A Cool4U Automotive Kft. 2017-től az AUTOTERM állófűtések hivatalos disztribútora Magyarországon és Romániában. Kínálatunkban az AUTOTERM AIR levegős állófűtések és az AUTOTERM FLOW vizes előmelegítők mellett alkatrészek, és kiegészítő légtechnikai elemek széles választékát találja. 

Oldalunkon megtalálják az aktuális teljes termékpalettát, és közvetlenül kapcsolódva a webshophoz leadhatják rendelésüket. A készleten nem található termékeket rövid határidővel beszerezzük és házhoz szállítjuk. 

Jó böngészést kívánuk!

A Cool4U Automotive Kft. vezetősége